MPJC2015: Act Global

Zet je in op lineaire televisie of online? Gaat virtual reality verder met zijn opmars de wereld te veroveren? Hoe wordt je koploper op het gebied van online video? De wereld ligt aan je voeten!

Op donderdag 18 juni organiseren iMMovator, Beeld en Geluid en Media Academie voor de achtste keer het Mediapark Jaarcongres (MPJC) in studio 21 op het Media Park. Het thema van deze editie is: ‘Act Global’. Speciale aandacht gaat uit naar Nederlandse pioniers die het ver hebben geschopt in het buitenland. Ze laten zien dat grenzen vervagen en de wereld aan je voeten ligt.

Hoe voelt het om te zien dat het Witte Huis jouw videoplayer gebruikt? Hoe creëer je een totaalervaring die de kijkers versteld doet staan?  Zet je in op lineaire televisie of online? Gaat virtual reality verder met zijn opmars de wereld te veroveren? Hoe word je koploper op het gebied van online video? Met bijdragen van:

 

Schrijf je in!

Deze en meer sprekers praten je op 18 juni helemaal bij op het gebied van nieuwe media. Ook bij MPJC zijn? Schrijf je dan nu in via de inschrijfpagina. Of bekijk hier de line up van sprekers, de opzet van het programma of wie zich al hebben ingeschreven voor MPJC2015.