Mix&Match: Toptalent via Stages en Traineeships

Aanbieder: Mediastages
Mediator: Jannerieke Hommenga, manager Mediastages
Lengte: 25 minuten

Toptalent voor de 21e eeuw

De medewerker van de toekomst is als een ‘spin in het web’ oftewel een alleskunner. Hij of zij is proactief, communicatief vaardig, flexibel en heeft technisch inzicht. Daarnaast zijn leergierigheid, realiteitszin, stressbestendigheid, creativiteit en taalvaardigheid belangrijke competenties.

Werkgevers en opleidingen kunnen jongeren stimuleren flexibel en creatief te zijn door ze de ruimte te geven om zich breed te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen. Opleidingen kunnen nieuwsgierigheid en zelfredzaamheid stimuleren in het curriculum en aandacht besteden aan hoe jongeren zichzelf presenteren. Mediabedrijven kunnen jongeren tijdens hun stage de mogelijkheid geven om met zo veel mogelijk vakgebieden/vaardigheden in aanraking te komen maar hen ook betrekken bij interne discussies over vernieuwingen.

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken nodigen we u (opleider of werkgever) uit om tijdens het MPJC aan te schuiven om verder te praten over Stages en Traineeships binnen de Media.

*Om deel te nemen aan de Mix&Match sessies heb je een toegangskaart voor MPJC nodig. Registreer je hier