Mix&Match: Nieuwe Media en Duurzame Energie

KvK_logo_RGB voor digitaal en office  PNGAangeboden door: Kamer van Koophandel
Gespreksleider: Bastiaan de Roo (KvK)
Expert; Teslab gelooft dat gebruikers de energietransitie kunnen versnellen. Hoe? Door de uitdaging leuk te maken met een spel en crowdsourcing. Teslab ontwikkelt daarom een Energy Game die kinderen en volwassenen stimuleert om energie te besparen en te consumeren op momenten dat het duurzaam opgewekt wordt. Ondernemer Bashar al Badri deelt graag zijn ervaringen met jullie.

Lengte: 25 minuten

De energiesector staat aan de vooravond van een enorme veranderingen. Duurzamer, lokaler, innovatiever en met veel meer invloed vanuit de gebruikers. De creatieve industrie kan hier veel betekenen, met methodes als service design en gamification, met slimme en toegankelijke informatiediensten om die diensten te laten draaien, met oplossingen die gebruikers in staat gaan stellen veel meer grip en invloed te hebben op hun eigen energievoorziening.

Zie jij kansen die deze transitie kan bieden? Ben jij al bezig met oplossingen? Schuif dan aan aan deze tafel en deel je ervaringen met collega-ondernemers die ook op deze kansen inspelen. We delen kennis en kunde, kunnen vragen aan elkaar stellen of kunnen gewoon vertellen waar we mee bezig zijn. Hoofdzaak is de interactie en dat een ieder de kans krijgt zijn of haar netwerk gericht uit te breiden.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor deze tafel

*Om deel te nemen aan de Mix&Match sessies heb je een toegangskaart voor MPJC nodig. Registreer je hier