Mix&Match: Creatief leiderschap

Aangeboden door: Media AcademieMediaAcademie
Gespreksleider: Belinda Gelsema
Expert: Manu de Bruyn heeft jarenlang ervaring als trainer en bestuurder bij het Centrum Ontwikkeling Creatief Denken (Antwerpen). Daarnaast is zij docent en trainer in talrijke creativiteitstrainingen voor de omroepwereld en het bedrijfsleven, en is zij verbonden aan de Speakers Academy. 
De missie van Manu is om mensen en organisaties te helpen bij het zoeken naar zinvolle verandering. Daarbij maakt zij gebruik van haar jarenlange expertise op het vlak van creativiteit en innovatie, visie en strategie altijd vanuit een praktische invalshoek. Creativiteit staat voor Manu niet op een voetstuk en is eerder een hulpmiddel om kansen te grijpen en problemen op te lossen. Creatieve leiders openen deuren waar anderen een muur zien!

Hoe kun je strategieën realiseren, risico’s nemen, nieuwe ideeën vinden en blijvend innoveren in de manier van leiderschap en communicatie?
In deze Mix & Match sessie van de Media Academie gaan we aan de slag met toepassingen en ervaringen van creatief leiderschap in een global context. Wat heb je nodig om nieuwe ideeën en oplossingen te ontwikkelen om uitdagingen om te zetten in kansen? We zetten creativiteitstechnieken in en kijken naar ‘doendenken’ in plaats van doemdenken en hoe we een creatief klimaat kunnen neerzetten om succesvol te zijn.

Wil je het Mediapark Jaarcongres en deze Mix&Match sessie bijwonen? Schrijf je dan hier in!