Mix & Match: Het creëren van meeropbrengsten en het verrijken van bestaande RTV formats middels 360º video & live streaming

Aanbieder: YellowbirdAfdrukken
Expert: Bas Beukers CEO van yellowBird
Het creëren van meeropbrengsten en het verrijken van bestaande RTV formats middels 360º video & live streaming

yellowBird heeft zich gespecialiseerd in interactieve 360ºvideo concepten. We streamen live in 360º, nemen op en brengen op deze manier over the top belevenissen, second screen en visual radio concepten bij de mensen thuis. BBC, SKY, Walt Disney, FOX Sports, ProSieben maken reeds gebruiken van onze end to end oplossingen. We hebben vorig jaar i.s.m. Televisa bijvoorbeeld het WK voetbal live in 360º in beeld gebracht voa de OculusRift! Een echte front row seat experience maar dan thuis op de bank….

In Nederland hebben we reeds gewerkt voor o.a. de KRO, 3FM, NPO Radio2, EO en SBS. In samenwerking met Talpa verzorgen we bijvoorbeeld alle 360º livestreams voor het Utopia format.

Bas wil je graag meenemen aan de hand van enkele cases wat 360ºvideo zou kunnen toevoegen aan bestaande en nieuwe TV–formats. Daarnaast is de 360º video markt volop in beweging mede door de komst van de OculusRift 2 jaar geleden en alle VR devices die op dit moment worden gelanceerd!