Meer interactie en netwerken tijdens MPJC2014!

Het programma van Mediapark Jaarcongres 2014 krijgt een metamorfose. In het ochtendprogramma zal na de plenaire opening ruimte zijn voor netwerken en interactie tijdens de ronde tafel en expert sessies. De expert sessies worden gehouden in Villa Heideheuvel en Beeld en Geluid en gaan dieper in op een specifiek onderwerp. Tijdens een sessies van 1,5 uur word je bijgepraat door een expert op gebied van bijvoorbeeld Video on demand, gaming of big data. De ronde tafel sessies vinden plaats in studio 21. Diverse tafelheren/dames stellen daar een actueel onderwerp aan de orde waar aan tafel over gediscussieerd gaat worden. Zo wissel je kennis en tactics  uit met mededeelnemers, leer je meer over best practices en doe je nieuwe contacten op.

Als deelnemer maak je een keuze om je te verdiepen in een specifiek thema tijdens een expert sessie of dat je deelneemt aan twee ronde tafel sessies waarbij je met mede deelnemers in gesprek gaat over een actueel onderwerp.

Ben je geïnteresseerd om een expert sessie aan te bieden of als tafelheer op te treden tijdens een van de ronde tafel discussies? Er zijn diverse mogelijkheden om een rol te krijgen in de ochtendprogrammering! Neem contact op met Sieneke Croes voor de mogelijkheden, zij vertelt je er graag meer over.