Matt Locke (Storythings)

matt locke storythingsMatt Locke is een expert in digitale innovatie, met diepgaande kennis over publieksgedrag over verschillende platforms en hoe je daar effectieve media projecten voor kunt ontwerpen. Hij heeft 10 jaar werkervaring bij grote omroepen, waar hij teams leidde die innovatieve cross-platform projecten ontwikkelden. Focus daarbij was het ontwikkelen van public service project voor jongeren.

Daarnaast is Matt gespecialiseerd in het toepassen van innovatie theorie in real-life business, met name in het creëren van innovatie cultuur gericht op korte termijn opleveringen. Matt weet hoe je om moet gaan met cultuur veranderingen in grote organisaties waarin het ontwikkelen van nieuwe producten centraal staat. Hij is internetexpert met een focus op sociale en culturele implicaties. Daarbij is hij vooral geïnteresseerd in het sociale gebruik van nieuwe technologieën en de drempels voor adoptie. 

Matt is een ervaren spreker en schrijver die regelmatig spreekt over innovatie en nieuwe technologieën, op conferenties en events over de hele wereld.