Jurian van der Meer, (Commercial Director Endemol Shine Nederland)

38ecf27Jurian van der Meer is Commercial Director bij Endemol Shine Nederland en verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen het bedrijf, zoals branded content, digitale video, gaming en licenties. Voordat hij bij Endemol begon was Jurian Managing Partner van de digitale afdeling van reclamebureau Lowe in Nederland.

“Endemol werkt transmediaal. We zoeken steeds hoe een verhaal op verschillende media tegelijk kan bestaan zonder dat je als consument al die media moet volgen.” De afgelopen jaren ontwikkelde Endemol Shine spinoffs die allemaal als zelfstandig project konden draaien.

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap. Wij leggen ons toe op creatie, productie en exploitatie van content; in alle genres, voor alle platforms en in opdracht van en samen met zenders, distributeurs, adverteerders en maatschappelijke organisaties. Endemol Shine Nederland onderscheidt zich ook door de ontwikkeling van vooruitstrevende business modellen.

Jurian van der Meer is tijdens MPJC2016 te zien in de videoquotes