Joris Evers (Vice President, Netflix )

AAEAAQAAAAAAAAOPAAAAJDg3OTI5ZWMwLTBkM2QtNGMxMC1iZDUzLTM2NGE1NGFhNWJiNgJoris Evers is werkzaam als Vice President bij Netflix. In het algemeen is hij verantwoordelijk voor de Europese communicatie bij Netflix.

Netflix is in Nederland sinds 11 september 2013. Binnen een mum van tijd is de streaming dienst voor films en series on demand een doorslaand succes. Netflix voorziet ook in een overvloed aan documentaires en stand-up comedians. De Amerikaanse videodienst is met ruim 44 miljoen abonnees wereldwijd marktleider in het aanbieden van online films en series. Netflix Nederland is de ideale optie voor iedere film en televisieserie liefhebber in ons land met een dagelijks groeiend aanbod en er komen nog veel gewilde series aan!

In Nederland heeft de Amerikaanse aanbieder van internettelevisie volgens onofficiële metingen binnen een jaar meer dan 600.000 nieuwe abonnees weten te winnen, een verzevenvoudiging ten opzichte van eind 2013. In Europa loopt Nederland daarmee voorop, maar de groei is nu ook ingezet in Frankrijk en Duitsland.

Joris Evers is tijdens MPJC2016 te zien in de videoquotes.