Early birds & Lovebirds

Het Mediapark Jaarcongres zal plaatsvinden op 23 juni 2016. Het MPJC brengt de televisie, uitgevers, internet, reclame, ICT en telecom wereld samen en geeft inzicht in de stand van zaken in de mediawereld, gericht op innovatie en inspiratie. Het MPJC kijkt naar de actuele ontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord, geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren en biedt door presentaties en demo’s ook een blik op de toekomst. In één dag wordt je dus helemaal bijgepraat rondom media innovatie.

Met onder andere Bert Habets (RTL) en Matt Locke (Storythings)

Kortom: MPJC2016 belooft weer een topdag te worden waarin je inspiratie én nieuwe contacten opdoet! 

Profiteer van het super early bird tarief

Registreer snel, want als je voor 31 maart een ticket koopt profiteer je van het super early bird-tarief: je betaalt dan slechts € 149,50 in plaats van € 299,- (goedkoper worden de kaartjes niet!). Schrijf je snel in.

loverbirdsLovebirds?
Wil je samen met een collega, zakenrelatie of je partner met korting naar het MPJC? Koop dan voor 15 februari een ‘Lovebird’ ticket en je krijgt twee kaarten voor de prijs van één. Gebruik de kortingscode: lovebird, vervolgens ontvang je een e-mail met een code voor een gratis tweede ticket voor je ‘lovebird’. Een perfect valentijnscadeau! 😉