Earlybird actie van start

Donderdag 26 juni organiseren  iMMovator Cross Media Network, Media Academie en Beeld en Geluid de zevende editie van het Mediapark Jaarcongres. Het is een dag vol inspirerende presentaties, uitdagende discussies en het leggen van interessante connecties.

Earlybirdkorting

Voor earlybirds hebben we een speciale actie: schrijf je nu vast in voor deze editie van MPJC en je betaalt slechts €125,- (in plaats van €175,-) voor een ticket.

Earlybirdl_schrijf_in

Het programma

We zijn hard aan de slag met het programma van MPJC2014. Er zullen een aantal zaken gaan veranderen. Het ochtendprogramma komt in het teken te staan van interactie en netwerken. Het middagprogramma bestaat uit een sterk inhoudelijk congresprogramma zoals je van ons gewend bent.

Het ochtendprogramma: Interactie!

  • Expertsessies verspreid over het Media Park: verdieping en debat in de vorm van masterclasses, workshops en Q&A  (sessies van 1 a 2 uur)
  • Round tables in Studio 21: uitwisselen van kennis, tactics, best practices en het opdoen van contacten (sessies van 1 uur, in totaal 2 rondes)Playground: beleef de laatste innovaties, ontdek nieuwe diensten en kom in contact met start-ups.

Het middagprogramma: Inspiratie!

  • Plenair programma met (inter)nationale top sprekers, bewindslieden en succesvolle Nederlandse ondernemers in Studio 21
  • 700 mediaprofessionals onder één dak
  • Studio 21 maakt MPJC compleet met een media/entertainment belevenis

Samenwerking

De nieuwe vorm van MPJC biedt ook nieuwe vormen van samenwerking. Ben je geïnteresseerd naar de partnermogelijkheden? Neem contact op met Sieneke Croes, zij vertelt je er graag meer over!