8e editie MPJC op donderdag 18 juni 2015

Ton van Mil, directeur iMMovator kondigt aan dat het MPJC ook in 2015 weer zal plaatsvinden. Zijn somberheid over de financiële haalbaarheid die hij Broadcast toevertrouwde direct na afloop van de 2014 editie is omgeslagen in optimisme. “Het MPJC is here to stay. 2015 wordt alweer de 8e editie waarmee het congres duidelijk blijkt te voorzien in een behoefte van de media industrie. Het congres is in 2014 trok een record aantal bezoekers en werd door velen geroemd als de beste editie ever. De lat voor 2015 ligt dus hoog!”

De belangstelling vanuit de markt om het congres te ondersteunen is groot. Vanuit de organiserende partijen; iMMovator, Media Academie en Beeld en Geluid wordt gewerkt aan een model van “Vrienden van MPJC” om ook meerjarig de toekomst van het MPC als formule te borgen. Hiervoor is grote belangstelling vanuit de industrie. Het congres wordt hierdoor nog meer van en voor de industrie wat altijd al de doelstelling is geweest. Samen met de “Vrienden van MPJC” wordt volop gewerkt aan de programmering.

Rick Nieman zal wederom als dagvoorzitter optreden van MPJC. Het congres zal volop aandacht geven aan de internationale ontwikkelingen en specifiek de enorme marktversnelling die in China zichtbaar is. Uiteraard staan ook de ontwikkelingen rondom YouTube sterren, Gambling, online video centraal in het programma. Ook de nieuwe onderdelen die in 2014 geïntroduceerd werden, zoals de mix&match sessies en interactiviteit tijdens het plenaire congres, keren terug en worden verder ontwikkeld.

De eerste sprekers worden bekend gemaakt in februari als de early bird periode begint. Tot half maart kosten kaarten slechts €175 in plaats van €275. 

Oproep: Heeft uw bedrijf belangrijk nieuws dat u wilt delen in juni 2015? Een media innovatie, format, game, visie, lancering, aankondiging of iets anders dat niet mag ontbreken op het MPJC? Voorstellen voor bijdragen – in de vorm van pitches, ronde tafels, presentaties, demo’s en meer – zijn zeer welkom. Of wil je bijdragen aan de editie van 2015, als sponsor, mediapartner of op een andere manier? Neem contact met ons op via info@mpjc.nl en we koppelen je aan de juiste persoon!

Schrijf het vast in je agenda: MPJC2015 zal plaatsvinden op donderdag 18 juni!